Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ring til os på tlf: 75 68 77 44​​

Firmaets historie

Murer- og betonfirmaet Erling Jørgensen A/S har en lang historie, der går over 4 årtier tilbage i tiden. Firmaet blev etableret i 1972 af Erling og Ruth Jørgensen. I dag ejes firmaet delvist af Henrik Jørgensen, som overtog firmaet i 2003, hvor Ruth gik på efterløn. Siden da er der sket endnu et generationsskifte i 2014, hvor Bjarne Møller Hansen og Nikolaj Laursen indtrådte som medejere af firmaet.

Der er dog også sket andre ændringer end ejerskiftet siden etableringen i 1972. For eksempel er firmaet ændret til at være et aktieselskab, og i den forbindelse skiftede firmaet navn fra Erling Jørgensen ApS til Murer- og betonfirmaet Erling Jørgensen A/S. Derfor blev der i 2008 også etableret en professionel bestyrelse.

I dag har firmaet 4 byggeledere og i alt cirka 45 medarbejdere. På den måde er der i firmaet både ansatte med stor erfaring inden for projektledelse samt inden for forskellige murer- og betonområder.

De mange medarbejdere betyder også, at firmaet har en stor kapacitet, og derfor er ingen opgave for stor eller for lille til os.

Kontakt og hør mere

​Hvis du vil læse mere om vores firma i dag, samt hvilke ydelser vi kan tilbyde dig, skal du være mere end velkommen til at klikke rundt på siden Du kan desuden komme i kontakt med os på tlf. 75 68 77 44.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Industrivænget 2 

8783 Hornsyld

Tlf.: 75 68 77 44 

E-mail: kontor@ej-as.dk

CVR: 59931415​