Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ring til os på tlf: 75 68 77 44​​

​​

email_signoff4b_2325

BUD #1: Projektet skal være tydeligt

Projektet skal være klart og entydigt og indeholde alle løsninger, herunder valgte materialer, sålbænke, skorstene, placering af dilatationsfuger, murværkskonsoller, forbandt og sammenbygning med andre dele af bygværket.

Se video

BUD #2: Gør murværket til en del af bygværket

Murværket skal tilpasses bygværkets udformning og udtryk. Gennemtænk hvad murværket skal kunne modstå. For eksempel kan bygværk uden tagudhæng eller murværk i terræn stille andre krav til detaljer, materialer og udførsel. Tænk dit bygværk i gennem og vær bevidst om, hvordan murværket eksponeres i bygværket.

Se video

BUD #3: Planlæg arbejdet

Arbejd med realistiske tidsplaner, der giver plads til samspil mellem alle håndværkere. For lidt tid er den største kilde til fejl.

Se video

BUD #4: Tal med bygherren – afstem forventninger

Vær præcis om, hvordan murværket skal afleveres og se ud. Forklar, hvad bygherren kan forvente af farveforskelle, ujævnheder og fuger. Forklar, at det færdige resultat som tommelfingerregel skal bedømmes på afstand. Overvej at dokumentere dit arbejde.

Se video

BUD #5: Miljø og materialer skal passe sammen

Husk, at sten og mørtel skal passe til det miljø, I bygger i. Kystnære områder er i en højere eksponeringsklasse og stiller andre krav til materialer end fx i byområder.

Se video

BUD #6: Sten og mørtel skal passe sammen

Husk at sikre, at sten og mørtel passer sammen. Vær opmærksom på, at de enkelte mursten og mørtler har forskellige egenskaber.

Se video

BUD #7: Dæk murværket af

Forlad aldrig dit arbejde ubeskyttet. Nyopført murværk skal altid afdækkes mod nedbør og sikres mod frost i de kolde måneder. Det samme gælder materialer, herunder sten, der ikke er murede endnu.

Se video

BUD #8: Fyld fugerne

Vær omhyggelig med fugerne. De skal være fyldte og bearbejdes, mens de stadig er plastiske.

Se video

BUD #9: Mur rent – og minimer brugen af syre

Mur rent og undgå så vidt muligt afsyring. Rengør murværket med rent vand eller børste. Bruger du alligevel syre, så følg anvisningen og vær opmærksom på, at ikke alle mursten tåler afsyring.

Se video

BUD #10: Styr fugten – husk fugtspærren

Husk altid din fugtspærre. Både ved soklen og over alle åbninger. Fugtspærren skal være tæt og lede fugten ud af murværket.

Se video

stregtegning af dreng - evaluering

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Industrivænget 2 

8783 Hornsyld

Tlf.: 75 68 77 44 

E-mail: kontor@ej-as.dk

CVR: 59931415​