Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ring til os på tlf: 75 68 77 44​​

Betonarbejde

​Hvis du skal have støbt et fundament, et betongulv, en trappe eller have udført forskallingsarbejde, så er det Murer- & betonfirmaet Erling Jørgensen A/S, du skal have fat i. Det betyder, at hvad enten du skal have gang i et større industribyggeri eller blot skal have støbt et fundament til en ny garage, står vi meget gerne til rådighed med vores dygtige medarbejdere og brede kompetencer.

Hvis du lader os stå i front for dit betonprojekt, er du i sikre hænder, ligesom du kan føle dig sikker på at opnå et ensartet og flot resultat, der holder længe.

Betonarbejde udført med fokus på kvalitet og god service

Hos Murer- & betonfirmaet Erling Jørgensen er vi kompetente og erfarne håndværkere, der sætter pris på godt håndværk. Kvaliteten er nemlig blandt vores nøgleord, ligesom vores gode service er det. Det betyder, at vi ikke afleverer et stykke arbejde, som vi ikke selv er tilfredse med, ligesom vi altid bestræber os på at vi overholder de aftalte tidsfrister.

Uanset hvilken betonopgave, du står med, er den hverken for stor eller for lille for os, vi gerne arbejder for både private, virksomheder og det offentlige. Vi har 5 årtiers erfaring indenfor vores fag, hvilket også betyder, at vi har en stor viden og kendskab til de forskellige begreber, metoder og teknikker inden for betonfaget. 

Vi forsøger derfor også altid at holde os ajour med de nyeste fremskridt på markedet. På den måde kan du føle dig helt sikker på, at du opnår det absolut bedste resultat, hvis du gør brug af vores services inden for betonarbejdet. Vi udfører primært vores arbejde i Østjylland, men har projekter i hele landet.​

Det bedste resultat

Vi gør altid vores ypperste for at opnå de bedste resultater. Vi tror på, at vi nemmest opnår det, når vi indgår et tæt samarbejde med vores kunder. Det betyder, at du som kunde kan være sikker på et samarbejde under hele processen – for kun på den måde, tror vi på, at vi kan opnå det bedst mulige resultat.

Det betyder selvfølgelig også, at vi gerne rådgiver og vejleder omkring arbejdet, når og hvis der skulle være brug for det. Lyder det som noget for dig, skal du være meget velkommen til at kontakte os på tlf. 75 68 77 44.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Industrivænget 2 

8783 Hornsyld

Tlf.: 75 68 77 44 

E-mail: kontor@ej-as.dk

CVR: 59931415​