Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ring til os på tlf: 75 68 77 44​​

Betonarbejde

​Hvis du skal have støbt en trappe, et fundament, et betongulv eller have udført forskallingsarbejde, er det Murer- og betonfirmaet Erling Jørgensen A/S, du skal have fat i. Det betyder, at hvad enten du skal have gang i et større industribyggeri eller blot skal have støbt et fundament til en ny garage, står vi meget gerne til rådighed med vores dygtige medarbejdere og brede kompetencer.

Hvis du lader os stå i front for dit betonprojekt, kan du føle dig i sikre hænder, ligesom du kan føle dig sikker på at opnå et ensartet og flot resultat, der holder længe.

Erling Jørgensen A/S udfører betonarbejde

Hos murer -og betonfirmaet Erling Jørgensen er vi kompetente og erfarne håndværkere, der sætter pris på godt håndværk. Kvaliteten er nemlig blandt vores nøgleord, ligesom vores gode service er det. Det betyder, at vi ikke afleverer et stykke arbejde, som vi ikke selv er tilfredse med, ligesom vi altid bestræber os på at vi overholder tidsfrister.

Uanset hvilken betonopgave, du står med, er den hverken for stor eller for lille for os, ligesom vi gerne arbejder for både private, virksomheder og det offentlige. Vi har mere end 4 årtiers erfaring indenfor vores fag, hvilket også betyder, at vi har en stor viden og kendskab til de forskellige begreber, metoder og teknikker inden for betonfaget. 

Derfor forsøger vi også for at holde os ajour med de nyeste fremskridt på markedet. På den måde kan du føle dig helt sikker på, at du opnår det absolut bedste resultat, hvis du gør brug af vores services inden for betonarbejdet. Vi udfører vores arbejde pimært i Østjylland.​

Det bedste resultat

Vi gør altid vores bedste for at opnå de bedste resultater. Det tror vi på, at vi nemmest opnår, når vi indgår et samarbejde med vores kunder. Det betyder, at du som kunde ikke skal være bange for, at vi blot går i gang og udfører det hele uden at spørge dig undervejs – nej, for kun i samarbejde med dig tror vi på, at vi kan opnå det bedst mulige resultat.

Det betyder selvfølgelig også, at vi gerne rådgiver og vejleder omkring arbejdet, når og hvis der skulle være brug for det. Lyder det som noget for dig, skal du være meget velkommen til at kontakte os på tlf. 75 68 77 44.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Industrivænget 2 

8783 Hornsyld

Tlf.: 75 68 77 44 

E-mail: kontor@ej-as.dk

CVR: 59931415​