Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ring til os på tlf: 75 68 77 44​​

Lærlinge                                                                       dilaerepladsfaellesskabetlogoorange

Hos Murer- & betonfirmaet Erling Jørgensen A/S har vi løbende 4 - 5 lærlinge fordelt på hhv. murer- og struktørlærlinge.

Vi ansætter løbende nye lærlinge, gerne efter afsluttet 9. eller 10. klasse. Går du med en drøm om at blive murer eller struktør, så kontakt os gerne for en uforpligtigende snak.


Tillykke til Lasse som er færdigudlært murer. Lasse bestod​ svendeprøven med en flot bronzemedalje. (September 2023)

Tillykke til Anders som er færdigudlært murer. Anders bestod med ros og modtog en forsølvet murerhammer for godt kammeratskab.​ (September 2022)

Tillykke til Niels som er færdigudlært bygningsstruktør. Niels bestod sin svendeprøve med en flot sølvmedalje, desuden modtog han IBF-legatet for godt kammeratskab på holdet. (Marts 2022)

Tillykke til Kasper, som er færdigudlært bygningsstruktør, bestået svendeprøve med bronzemedalje.​​ (September 2021)

Murer- & betonfirmaet Erling Jørgensen A/S bidrog til uddannelsesmessen 2020 - hvor vi har lavet disse 2 små film omkring 2 af vores murer og struktørlærlinge:​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Industrivænget 2 

8783 Hornsyld

Tlf.: 75 68 77 44 

E-mail: kontor@ej-as.dk

CVR: 59931415​