Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ring til os på tlf: 75 68 77 44​​

Forsikringsskader

Skader kan opstå af forskellige årsager. Det kan blandt andet være forårsaget af voldsomt vejr i form af vandskader eller stormskader. Andre faktorer som brand og indbrud kan også være med til at der opstår skader på hjemmet, som skal udbedres med det samme.

Hvis du gør brug af Murer- & betonfirmaet Erling Jørgensen A/S, slipper du for bekymringer og tidsspild – vi kommer så hurtigt som muligt og reparerer alt fra rørskader og stormskader til skader på murværk og tag. Hvis du bruger Murer- & betonfirmaet Erling Jørgensen A/S er du godt dækket ind, uanset hvilke skader, der må opstå i dit hjem.

Murer- & betonfirmaet Erling Jørgensen A/S

Murer- & betonfirmaet Erling Jørgensen A/S har mange års erfaring indenfor forsikringsskadeområdet. Vi har gennem vores 5 årtier i håndværkerbranchen udbedret mange forskellige former for skader. Selvom en skadeudbedring helst skal ske så hurtigt som muligt, sætter vi altid kvaliteten i højsædet. 

Det betyder, at vi forsøger at lave arbejdet så godt som overhovedet muligt, sådan at resultatet bliver mindst lige så godt, som det var før skaden. Det betyder også, at vi ikke går fra et stykke arbejde, før vi selv er hundrede procent tilfredse med det. 

Udover vores gode kvalitet sætter vi også servicen i højsædet. Vores service består i at komme i gang med arbejdet så hurtigt som muligt, ligesom vi altid tilstræber at overholde alle former for tidsfrister.

Alle vores medarbejdere er dygtige og kompetente håndværkere, så får du os til at udbedre dine forsikringsskader, kan du føle dig i helt trygge hænder.​

Kontakt os

Står du derfor med en forsikringsskade af den ene eller den anden art, skal du være meget velkommen til at tage kontakt til os. Hvis du bruger os til at udbedre din forsikringsskade, er du garanteret et godt og holdbart resultat, ligesom du slipper for unødig bekymring og besvær, da vi kommer hurtigst muligt og gerne tager direkte kontakt til forsikringsselskabet. 

Hvis du vil læse mere om vores firma i dag, samt hvilke ydelser vi kan tilbyde dig, skal du være mere end velkommen til at klikke rundt på siden Du kan desuden komme i kontakt med os på tlf. 75 68 77 44.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Industrivænget 2 

8783 Hornsyld

Tlf.: 75 68 77 44 

E-mail: kontor@ej-as.dk

CVR: 59931415​