Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ring til os på tlf: 75 68 77 44​​

Murerarbejde

​Murerfaget dækker over mange forskellige opgaver. Det kan være alt fra mindre ting som at fuge eller lægge fliser og klinker, ligesom det kan være opgaver i forbindelse med større projekter som for eksempel nybyggeri, ombygninger eller renoveringer af for eksempel badeværelser.

Derfor får de fleste brug for en murer på et eller andet tidspunkt. Når man vælger sig en murer, er det dog ikke ligegyldigt, hvilket firma man benytter sig af. Ønsker du en kompetent og erfaren murer, skal du derfor vælge en murer fra Murer- & betonfirmaet Erling Jørgensen A/S.

Vi udfører murerarbejde med mangeårig erfaring

Murer- & betonfirmaet Erling Jørgensen A/S er et murerfirma, der gennem  5 årtier har udført mange forskellige mureropgaver for kunder i Østjylland. På grund af vores mange års erfaring har vi stort kendskab til vores fag, ligesom vi hele tiden er opdateret på udviklingen indenfor faget.

Alle vores murere er kompetente håndværkere, der sætter en ære i at udføre så godt håndværk som overhovedet muligt. Som sagt udfører vi mange forskellige typer opgaver, og ingen opgaver er for store eller små til os. 

Vi udfører gerne alt fra badeværelsesrenovering til klinke- og flisebelægning, ligesom vi også gerne udfører nybyggeri for både private, erhverv og det offentlige. Blandt vores kerneværdier er vores fokus på kvaliteten.

At vi altid går efter den bedst muligt kvalitet på vores håndværksarbejde, kan for eksempel ses på, at vi aldrig afleverer et stykke arbejde, som vi ikke selv er håndværksmæssig tilfredse med.

Det og vores mange år i branchen er din garanti for et godt stykke håndværk leveret til tiden.

Samarbejde med kunden

En anden af vores vigtige kerneværdier er det samarbejde, som vi altid lægger op til i forhold til kunden. Vi tror nemlig på, at vi kun kan opnå de allerbedste resultater ved at samarbejde og kommunikere med vores kunder. Det betyder også, at vi gerne står for rådgivning og vejledning af vores kunder, hvis og når der er brug for det.

Står du derfor og mangler en kompetent byggepartner i forhold til dit projekt eller din opgave, skal du være meget velkommen til at kontakte os på tlf. 75 68 77 44 og få en snak om det, du skal have lavet.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Industrivænget 2 

8783 Hornsyld

Tlf.: 75 68 77 44 

E-mail: kontor@ej-as.dk

CVR: 59931415​